Наука та інновації

Німецька компанія Neggst презентує альтернативу традиційним яйцям

Німецька компанія Neggst представила інноваційні рослинні альтернативи яйцям, які здатні замінити звичайні курячі яйця в приготуванні різноманітних страв. Ці продукти можна використовувати для смаження, випічки [читати далі…]

Наука та інновації

Представлено нові сорти картоплі, які чудово переносять засуху від Інституту картоплярства

У СТОВ «Десна» в селі Боромики на Чернігівщині презентували два нові сорти картоплі, розроблені Інститутом картоплярства НААН – Соборна та Мирослава. Презентація відбулася на офіційній [читати далі…]

Наука та інновації

Зміни смакових відчуттів у космосі — нове дослідження австралійських вчених

Зоряні мандрівки завжди супроводжувалися численними випробуваннями, і одне з них — це несподівані зміни смакових відчуттів у космонавтів. Нещодавнє дослідження австралійських вчених дає нове розуміння [читати далі…]