Apple готується до запуску Apple Intelligence в iOS 18.1 – які можливості

Компанія Apple анонсувала випуск оновлень iOS 18.1, iPadOS 18.1 та macOS Sequoia 15.1, які принесуть користувачам нові можливості завдяки Apple Intelligence. Очікується, що програмне забезпечення буде доступне наприкінці жовтня і відкриє доступ до розширених функцій на пристроях з процесором Apple Silicon.

Apple Intelligence дозволить користувачам працювати з текстами, фото, відео та повідомленнями за допомогою нових інструментів, заснованих на штучному інтелекті. Наприклад, система зможе автоматично виправляти граматичні помилки, переписувати тексти різними стилями, створювати підсумки електронних листів та повідомлень.

Інструменти для написання та робота з текстами

Apple Intelligence зможе допомагати користувачам у перевірці текстів на помилки та автоматично пропонувати варіанти виправлень. Крім того, вона надаватиме можливість переписувати тексти в різних стилях, включаючи професійний та дружній, не змінюючи змісту.

Користувачі також зможуть створювати підсумки з будь-якого тексту чи листа та навіть перетворювати їх у таблиці або списки. Ці функції будуть доступні в Mail, Messages та інших застосунках.

Нові можливості для Siri та фотографій

Siri також отримає нові функції, зокрема можливість зберігати контекст між запитами та поліпшену роботу з природною мовою. Це дозволить задавати запити простіше та більш зрозуміло.

У додатку «Фото» користувачі зможуть створювати спогади на основі запитів, наприклад, «відпочинок у Києві» або «літо 2024». Штучний інтелект автоматично підбере фото та музику, дозволяючи також редагувати результати за допомогою Memory Mixes.

Запис та транскрипція дзвінків

Apple Intelligence додасть можливість записувати телефонні дзвінки та отримувати їх транскрипцію. Згодом на основі транскрипцій буде створюватися коротке резюме, яке можна буде використовувати для швидкого перегляду змісту розмови.

Запуск Apple Intelligence у США

На момент запуску Apple Intelligence буде доступний лише у США, підтримуючи виключно англійську мову. Інші країни, включаючи Україну, поки що не зможуть отримати доступ до нових можливостей.

Раніше стало відомо, що iPhone 17 Pro може з’явитися у трьох нових яскравих кольорах.

Більше від автора

+ Немає коментарів

Додайте свій